top of page
Search
  • LUHK

Laserhoidot

Oikein käytettynä laserterapia on tehokas lisä akuuttien ja kroonisten vammojen hoitamisessa ja vammautuneen hevosen kuntouttamisessa. Laserhoitoa käytetään akuuttien ja kroonisten lihas- ja jännevammojen paranemisen tehostajana, kroonisempien kiputilojen kivunlievittämisessä (esim. selkä ja niskakivut) sekä huonosti paranevien haavojen ja liikalihan hoidossa.

Meillä on Länsi-Uudenmaan Hevosklinikalla käytössämme tehokas terapeuttinen laserlaite ja hoidot voidaan toteuttaa joko hevosklinikalla tai omalla kotitallilla.

Laseria suositellaan annettavaksi eläinlääkärin tai fysioterapeutin valvonnan alaisena, muun hoidon yhteydessä. Vamman laajuuden, tuoreuden sekä vaikeusasteen mukaan, laserhoitoja annetaan tyypillisesti 1-2 krt viikossa noin 3-8 hoidon sarjoissa. Pidempiäkin jaksoja tai ennaltaehkäiseviä hoitoja voidaan tarpeen mukaan harkita. Yleensä eläinlääkäri tai fysioterapeutti arvioi hoidon tarpeen sekä suorittaa ensimmäisen hoidon sekä tekee kontrollikäyntejä tarpeen mukaan. Jatkohoidot tekee tiimimme koulutettu eläintenhoitaja.

Laserhoitoja on helppo tehdä myös omalla kotitallilla klinikan lisäksi.

140 views0 comments

Recent Posts

See All

Kolik

bottom of page