top of page

Palvelut

Tältä sivulta löydät tietoa tarjoamistamme palveluista. 
Voit tutustua eri hoitovaihtoehtoihin ja valita hevosellesi sopivimman hoidon. Jos et ole varma mikä hoito olisi oikea juuri teille, niin ole yhteydessä ja mietitään yhdessä mikä sopisi teille.

Palveluiden hinnoista löydät tietoa HINNASTO -sivulta

Equicheck

Meille hevosesi kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää. Parhaiten tiedät milloin jokin on vikana, kun tiedät mikä on hevosellesi normaalia. 

Equicheckin aikana käymme hevosesi läpi huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti, jolloin kirjaamme ylös, jotta voit vastaisuudessakin olla tietoinen siitä mikä kaikki on juuri sinun  hevosellesi ominaista.

Suunterveys

Suu on hevoselle elintärkeä osa ruokaketjua joten on tärkeää, että hevosen hampaiden kunto tarkastetaan säännöllisesti. Säännölliset suuntutkimukset helpottavat poikkeaviin tilanteisiin reagointia ja hoidon nopeaa aloitusta, jotta hevosesi voisi mahdollisimman hyvin. 

 

Meille hevosten suunterveys on sydämenasia, joten olemme apunasi alusta loppuun asti.

 

Kuvantaminen

Meiltä löydät laajat kuvantamispalvelut, jotka onnistuvat sekä klinikallamme, että suurimmalla osalla tallikäynneistä. 

Kannettavalla röntgenillä pystymme kuvaamaan hevosten raaja, pää ja hiekkakuvat helposti.  

Ultraäänilaitteella voimme tutkia ja kontrolloida monia vammoja ja vaivoja joita aika ajoin hevosille sattuu.

Ontumatutkimukset

Ontuma voi olla akuutti tai hitaammin kehittynyt, mutta on tärkeä päästä selville sen syystä. Eläinlääkärimme tekevät kattavat ontumatutkimukset klinikalla sekä suurimmilla osilla talleista. Tarvittaessa täydennämme tutkimusta kuvantamispalveluilla.

Akuuttitapaukset

Tapaturmia sattuu ja tapahtuu usein yllättäen ja monesti ne on hoidettava akuutisti. Eläinlääkärimme ovat käytettävissä aina mahdollisuuksien mukaan tilanteissa, jossa apua tarvitaan nopeasti. 

Laboratorio tutkimukset

Pystymme tutkimaan kattavan määrän erilaisia laboratorio näytteitä klinikalla, verikokeista, iho- ja karvanäytteisiin sekä lantanäytteisiin. Myös muut tutkimukset onnistuva kauttamme yhteistyössä ulkopuolisten laboratorioiden kanssa.

Tarkastukset

Onko mietinnässäsi uuden hevosen osto? Olemme tukenasi myynti- tai ostotilanteessa, tekemällä laadukkaat ostotarkastukset, jonka avulla voit tehdä päätöksiä tulevaisuuden hankinnoista.

Tallisopimukset

Onko tallillanne useampi hevonen, jotka pitäisi raspata? Olisiko tallissa aika madottaa?

Tarjoamme talleille käyntejä alennetuin tallisopimuhinnoin, jossa samalla kerralla hoidetaan 3 tai useampi hevonen.

Soita meille ja kysy lisää tallisopimuksista!

Fysioterapia

Joskus käy tilanne, jolloin hevosen uudelleen liikkeelle saanti vaatii kuntoutusta lääkinnällisen hoidon rinnalla. Asiantunteva fysioterapeuttimme on tukenanne tilanteissa, joissa tarvitsee löytää tukiliikkeitä ja progressiivisia suunnitelmia hevosen kuntoon saamiseksi.

bottom of page