top of page

Henkilökuntamme

IMG_0004 2.JPG
Anna
Westerlund

Eläinlääkäri

Anna työskentelee täysipäiväisesti Länsi-Uudenmaan Hevosklinikalla. Hän perusti klinikan yhdessä Heidi Rosengrenin ja Maria Koroma-Hintikan kanssa noin vuosi sitten. Ennen tätä Anna työskenteli vuodesta 2016 Siuntion Eläinlääkäreissä eläinlääkärinä hoitaen pääosin hevosia kentällä sekä pieneläimiä. Päätös avata erillinen klinikka hevosille syntyi kasvaneen kysynnän perusteella sekä halusta tarjota parempia tutkimus- ja hoitomahdollisuuksia alueen hevosille. 

IMG_0014 2.JPG
Laura
Piira

Eläinlääkäri

Maija
Finnholm

Eläinlääkäri (äitiyslomalla)

Maija on Helsingin Yliopistosta vuonna 2016 valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatti. Valmistuttuaan on hän työskennellyt myös kunnaneläinlääkärina sekä pieneläinklinikalla. Viimeset vuodet Maija on keskittynyt ainoastaan hevosiin. Kesän lopulta alkaen on Maija työskennellyt sekä Länsi-Uudenmaan Hevosklinikalla että Nikulan eläinklinikalla Pohjanmaalla. 

a1cd7b39-7548-4953-9f4e-cb2819971ecf.JPG
Maria
Koroma-Hintikka

Toimitusjohtaja

Marian suurena unelmana on ollut perustaa hevosklinikka jonakin päivänä. Yhdessä Annan ja Heidin kanssa tämä unelma toteutui reilu vuosi sitten.Klinikalla hänen tehtävänään on ollut pitää kaikki langat käsissään ja varmistaa asioiden toimiminen. Marian voit kohdata milloin missäkin roolissa.

heidi.JPG
Heidi
Rosengren

Eläinlääkäri

Heidi on työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 1993 lähtien ja on erityisen kiinnostunut tartuntataudeista, terveydenhuollosta sekä akuuttihoidosta. Heidi perusti Siuntion Eläinlääkärit 2010 ja syksyllä 2018 hän perusti Länsi-Uudenmaan Hevosklinikan yhdessä Maria Koroma-Hintikan ja Anna Westerlundin kanssa.

IMG_30D6299BFBA5-1.jpeg
Nanna
Jäntti

Hoitaja

IMG_0011%202_edited.jpg
Riina
Villanen

Sairaskengittäjä

Riina aloitti kengitysuransa vuonna 2004. Kengityssepän

ammattitutkinnon CE-F hän suoritti 2009. Riinalla on

paljon kansainvälistä kokemusta kengityksestä. Hän on

työskennellyt ja kengittänyt hevosia mm. Norjassa, Englannissa,

Turkissa ja Intiassa. Vuonna 2018 Riinasta tuli Suomen ensimmäinen ja

Pohjoismaiden neljäs Associate of the Worshipful Company of Farriers

suoritettuaan Isossa-Britanniassa  maailman arvostetuimpiin kuuluvan

kengitysalan sairaskengitystutkinnon.

sofie3.JPG
Sofie 
Henriksson

Eläinfysioterapeutti

Sofie on vuonna 2002 valmistunut fysioterapeutti, joka on suorittanut myös eläinfysioterapian tutkinnon Porin ammattikorkeakoulussa. Sofien työ painottuu tuki- ja liikuntaelin ongelmien ratkaisuun niin eläinten kuin ihmistenkin parissa. Sofie toimii Länsi-Uudenmaan hevosklinikalla hevosten ja pieneläinten parissa.

www.fysioekipage.com

IMG_2061.jpg
Kuutti

Chief of first impressions

bottom of page